В Обухові на кандидата в депутати напали з ножем: відкрито провадження

В Обухові на кандидата в депутати напали з ножем: відкрито провадження

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. В Обухові на Київщині на кандидата від ВО "Батьківщина" в депутати Обухівської міської та районної ради Дмитра Зрайченка невідомий напав з ножем у під’їзді. Поліція відкрила провадження. Про це журналісту УНН повідомила начальниця відділу комунікації ГУНП у Київській області Віталія Грохольська.

На запитання, чи в Обухові напали на кандидата від ВО "Батьківщина" у депутати Обухівської міської та районної ради Дмитра Зрайченка, Грохольська відповіла: "Дійсно, стався напад: сьогодні близько першої ночі чоловік повертався додому. У під’їзді невідомий штовхнув його у спину, коли чоловік обернувся - подивитися хто це, то помітив лезо та рукою вихопив цей ніж. Нападник втік у невідомому напрямку".

За її словами, у результаті потерпілий отримав незначну подряпину долоні. Залишений на місці події ніж поліцейські вилучили у якості речового доказу.

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Наразі поліція встановлює особу, причетну до злочину", - сказала Грохольська.

Раніше Зрайченко у Facebook повідомив, що у нього викрали автомобіль. Це сталося у ніч на 19 жовтня в Обухові.

Джерело: УНН