У Рівному вночі побили суддю

У Рівному вночі побили суддю

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. У Рівному вночі невідомі напали на суддю та нанесли йому тілесні ушкодження. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Рівненської обласної прокуратури.

"Під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного заподіяння судді легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з його діяльністю, пов’язаною із здійсненням правосуддя (ч. 2 ст. 377 ККУ)", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що ввечері 6 жовтня 2020 року на суддю Рівненського міського суду біля власного будинку напали двоє невідомих осіб у балаклавах. Вони застосували газовий балончик та нанесли судді тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв.

"Після огляду та надання необхідної медичної допомоги, потерпілий відпущений додому. Проведено огляд місця події, у ході якого вилучено балон аерозольний "Кобра-1Н". Наразі перевіряються всі можливі версії, серед яких як побутовий, так і професійний конфлікт", - йдеться у повідомленні.

Наразі створено слідчо-оперативну групу з числа досвідчених працівників. Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівництва обласної прокуратури.

Джерело: УНН