Телеведуча Альона Лоран розповіла про спробу викрадення своєї дочки

Телеведуча Альона Лоран розповіла про спробу викрадення своєї дочки

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Блогер і ведуча одного з українських телеканалів Альона Лоран розповіла, що викрасти її шестирічну дочку планував сусід, з яким ніколи не було конфліктів. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram, передає УНН.

"Так, Габі хотіли викрасти. Сума викупу склала 200 тисяч доларів. Не вийшло, тому що нас свідомо попередили правоохоронні органи. Ми були готові. Замах планувався з 4 серпня. Було стеження. Габі нічого не знає і ні морально, ні фізично не постраждала", - написала Лоран.

За її словами, зловмисники вже "закриті".

"Якби не правоохоронці і не інсценування викрадення - все могло бути сумно. Під ретельним керівництвом проводилася спецоперація. Ми шалено вдячні всім хлопцям за те, що наша дочка у безпеці і весь цей час поки я вела переговори з викрадачем, була у готелі дивлячись мультики, нічого не підозрюючи. Хочу зробити акцент, що у світлі погроз на адресу моєї родини групою людей - це тільки початок. Викрадачами Габі виявився сусід через стіну, з яким ніколи не було конфліктів. Але... який прослуховував розмови наші на задньому дворику щодо бізнесу. Він, його дружина і співучасник заарештовані без права внесення застави", - розповіла Лоран.

Джерело: УНН