Чоловік поцілив у жінку з пневматики на Центральному вокзалі Києва

Чоловік поцілив у жінку з пневматики на Центральному вокзалі Києва

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Сьогодні на Центральному залізничному вокзалі Києва між жінкою та чоловіком стався конфлікт, внаслідок якого останній здійснив постріл у бік знайомої з пневматичного пістолета. На місці події правоохоронці з’ясовують усі обставини скоєного, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні близько 11 години до київської поліції надійшла інформація про начебто стрілянину на площі Вокзальній. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група та представники інших профільних служб поліції. Попередньо встановлено, що біля одного з кіосків знаходилася група у складі трьох осіб. Між жінкою та чоловіком виник словесний конфлікт, у ході якого останній здійснив постріл у бік знайомої з пневматичного пістолета. Потерпіла отримала незначне ушкодження нижньої кінцівки, при цьому від допомоги лікарів відмовилася", - повідомили правоохоронці.

Зазначається, що більше ніхто не постраждав. Наразі усі учасники конфлікту встановлені та доставлені до відділу поліції для з’ясування усіх обставин інциденту.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у відділі поліції на станціях залізничного транспорту столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація події.

Як повідомляв УНН, минулого тижня анонім повідомив про замінування Центрального залізничного вокзалу у столиці, людей звідти евакуювали.

Джерело: УНН